неділя, 12 вересня 2010 13:04

Ляшко Литвину: "Налякали їжака голою дупою"

Ляшко Литвину: "Налякали їжака голою дупою"

БЮТ не боїться того, що представники СБУ та УДО будуть присутні у сесійній залі задля недопущення блокування Верховної Ради.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції БЮТ Олег Ляшко.

"Влада вважає, що якщо вони заведуть у зал СБУ, УДО, прокуратуру, порушать на кожного опозиційного депутата по кримінальній справі, то вирішать проблеми. Я пропоную нашому спікеру іти іншим шляхом, щоб його фракція проголосувала за мораторій на підвищення цін на газ", - зауважив він.

"Чому спікер не згадував про УДО, СБУ та прокуратуру, коли Партія регіонів блокувала роботу парламенту, вимагаючи прийняття закону про соціальні стандарти? Нехай спочатку нинішню владу притягнуть до відповідальності, а потім уже розбираються із опозицією. Дитину може кожен образити. Але опозиція – це не беззахисна дитина. Ми здатні за себе постояти", - наголосив "бютівець".

При цьому, депутат також сумнівається, що ініціатива Литвина буде реалізована.

"Та хто заведе в зал УДО та СБУ?! Це все погрози, спрямовані на те, щоб змусити опозицію припинити діяти рішуче в інтересах людей. Нас цим не злякаєш. Є така українська приказка: "Налякали їжака голою дупою", - додав депутат.

Нагадаємо, спікер парламенту Володимир Литвин заявив, що Верховна Рада повинна доручити УДО та СБУ забезпечити порядок під час своєї роботи.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко Литвину: "Налякали їжака голою дупою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути