четвер, 12 травня 2011 14:51

Львів'янам радять помірковано зустріти гостей з Росії та Донбасу

Львів'янам радять помірковано зустріти гостей з Росії та Донбасу

Верховна Рада відреагує якщо під час акції Компартії та КПРФ у Львові 22 червня будуть заворушення.

Про це в інтерв'ю журналістам у кулуарах сказав "регіонал" Ярослав Сухий.

"Взагалі я вважаю, що ми повинні дати оцінку діям екстремістських політичних партій. Вони на території України мають бути заборонені. Якщо 22 червня виникнуть провокації, то для людей, які це організують і є психічнохворими у Львові є психлікарня, а для тих, хто діє свідомо-правоохоронні органи", - зазначив "регіонал".

Сухий зізнався, що підтримує пропозицію громадян України відзначити день початку "страшної кровопролитної війни" поклонінням тим, хто в ній загинув.

"Було б непогано відвідати в цей час Брестську фортецю. Ми повинні пам'ятати про людей, які віддали своє життя і віддати їм шану. Львів'яни повинні помірковано зустріти тих людей, які в цей день приїдуть до Львова",- наголосив "регіонал".

"9 травня сталася біда не через два червоні прапори і не георгіївську стрічку, тоді певними політичними силами була спланована провокація. Якщо у аташе посольства РФ вирвали вінок та топтали його, бо там була стрічка національного прапору РФ, це свідчить про низький рівень політичної культури. Хіба Львів у нас гетто, закрита територія для купки маргіналів, які влаштовують заворушення. Є лікарні, де лікують таких придурків. А пересуватися територією України-це право громадян", - резюмував Сухий.

22 червня Компартія та КПРФ планують провести акцію присвячену річниці початку Другої світової війни. Учасники будуть іти під червоними прапорами.

"22 червня ми проведемо спільну акцію з нашими російськими колегами у Львові, яка буде присвячена даті початку війни. І ми хочемо відзначити цю дату на своїй землі у Львові, який має відношення до початку і закінчення війни. За великим рахунком, це принциповий для нас факт. Ми бачили, як били наших ветеранів, тому ми цього не допустимо вдруге", – розповів нардеп від Компартії Євген Царьков.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янам радять помірковано зустріти гостей з Росії та Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

273

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути