четвер, 10 листопада 2011 14:48

Львівську "Свободу" звинувачують у корупції
9

Фото: Фото: Євгена Борісова

10 листопада під Львівською міською радою одночасно відбулося два пікети. З одної сторони стояли працівники ТзОВ "Ринок "Торпедо", які вимагали залишити їхню землю їм.

З іншої працівники ТзОВ "Ринок " Нове Торпедо", які вимагали залишити землю ринку їм.

"Проблема в тому, що нас хочуть вигнати з нашої землі, - розповіла Gazeta.ua голова вільної профспілки "Нове "Торпедо" Козлова Оксана. - У наших сусідів закінчується договір оренди на землю. Тому їм потрібна територія, щоб перенести свій ринок. А сьогодні на порядок денний сесії міської ради внесене питання про розірвання договору оренди з нами. Хоча насправді наш договір дійсний до 2014 року".

Підприємці стверджують, що у їхніх опонентів є родичі у ВО "Свобода". І ніби саме через це "свободівці" будуть підтримувати рейдерів.

"Наші опоненти влізли у величезні борги. Там на ринку до півмільйона гривень боргу, - пояснила директор ТзОВ "Підприємці "Торпедо" Ганнусик Надія. - Саме через це з ринком можуть розірвати договір оренди. А ми хочемо, щоб ринок працював і готові виплатити ці борги".

Під міськрадою зібралося близько півтори сотні людей. З однієї сторони близько сотні, з іншої кілька десятків. Стояти обіцяють хоч цілий день, аби добитися свого.

Зараз ви читаєте новину «Львівську "Свободу" звинувачують у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути