четвер, 15 січня 2009 16:44

Лукаш народить від генерала СБУ (ФОТО)

Народний депутат від Партії регіонів Олена Лукаш з дня на день народить дитину. До цих пір здавалося, що 31-річна юристка буде матір"ю-одиначкою, оскільки вона не заміжня, а про батька дитини нічого не було відомо.

Наприкінці минулого року Олена повідомила, що про батька дитини вона розповість відразу після народження малюка. До речі, народитися повинна дівчинка. Також пані Лукаш заявляла, що вийде заміж відразу після пологів за чоловіка, чия діяльність безпосередньо пов"язана з політикою.

Майбутній тато зовсім не проти того, що Олена ходить на роботу, тому що завжди поряд з нею. Весілля очікується не гучним, але наречена обов"язково буде в білому вбранні.

І нарешті стало відомо, хто батько дитини Олени Лукаш. Це її колега по роботі, луганський генерал-регіонал Григорій Ільяшов, пише "Сегодня".

Ільяшов очолює комітет з питань правової політики Верховної Ради України. До цього керував управлінням СБУ в Луганській області. Йому 43 роки. Батько "регіонала" свого часу працював на посаді прокурора.

VIP.Glavred

Зараз ви читаєте новину «Лукаш народить від генерала СБУ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути