понеділок, 17 жовтня 2011 11:00

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко "зловив" прокурорів на штучному затягуванні часу

Луценко "зловив" прокурорів на штучному затягуванні часу

Більше, ніж півтори години державне обвинувачення допитує свідка Ярослава Максимця у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Свідок розповів, що працював у Міністерстві внутрішніх справ начальником відділу спеціальних засобів та технічного оснащення Департаменту ресурсного забезпечення, а з кінця 2007 року по квітень 2010 року перебував на посаді радника міністра та керівника його апарату.

Максимець зауважив, що знайомий із Луценком з 1980 року - з часів навчання у Львівському політехнічному інституті, а з водієм Луценка Леонідом Приступлюком - з грудня 2007 року.

Свідок пояснив, що Приступлюк був помічником Луценка і займався зверненнями громадян до міністра МВС.

Прокурори допитували його, як саме збирав звернення Приступлюк, що з ними робив і кому про них доповідав. На це Луценко попросив зняти ці питання, тому що, на його думку, обвинувачення "займається штучним затягуванням часу".

Екс-міністр наголосив, що ані йому, ані Приступлюку не інкримінується порушення прийому звернень громадян. "Ми розмовляємо про сторонні речі", - додав підсудний.

Прокурори запитали Максимця щодо збігу термінів його перебування на посадах у Міністерстві з роботою в той же час у Луценка. На що екс-міністр зауважив, що буде змушений внести клопотання про виклик до суду колишнього президента Віктора Ющенка, тому що термін перебування на президентській посаді останнього збігається із його міністерським.

Зараз ви читаєте новину «Луценко "зловив" прокурорів на штучному затягуванні часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути