четвер, 14 листопада 2013 16:42

Луценко з радістю помінявся б місцями з Тимошенко

Луценко з радістю помінявся б місцями з Тимошенко
Фото: donbass.ua

У п'ятницю, 15 листопада, екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко приїде на короткострокове побачення до екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ЦКБ № 5.

Про це він написав у своєму акаунті в Twitter.

"Вже кілька днів я підтверджую, що на завтра мене і мою дружину Ірину запросила до себе на побачення Юлія Тимошенко", - зазначив Луцено.

Крім того, на прес-конференції в Дніпропетровську Луценко підтвердив свої плани і розповів про те, що має намір подарувати екс-прем'єру: "Юлія Володимирівна запросила мене і мою дружину на побачення. Я був би радий навіть помінятися з нею місцями, але поки ми зможемо обмінятися лише думками. У п'ятницю, 15 листопада, в районі 12.00 я сподіваюся зустрітися з Тимошенко. І у нас буде що обговорити протягом всіх 4 відведених для відвідування годин. Я піду до неї з планом змін в країні. В якості подарунка візьму з собою книги - художні для душі і наукові - для розуму".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держдеп США: Україна за три кроки до євроасоціації - їх треба зробити

Луценко також повідомив, що має намір обговорити з Тимошенко кандидатуру єдиного кандидата в президенти від опозиції.

Сам політик ще не визначився, кого з кандидатів від опозиції він буде підтримувати.

"Я підтримаю того кандидата, який зможе представити реальну програму дій на посаді президента і показати дієву команду, яка буде втілювати її в життя. Але обидва претенденти (Арсеній Яценюк та Віталій Кличко - ред. ) - мої друзі" , - зауважив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не готовий на "ексклюзив" для Тимошенко

Нагадаємо, Луценко вже приїжджав на короткострокове побачення до Тимошенко 12 квітня, незабаром після свого помилування , проте тоді зустріч не відбулася. За інформацією Державної пенітенціарної служби (ДПтС ), екс-прем'єр відмовилася переходити до кімнати для побачень , щоб зустрітися зі своїми соратниками Олександром Турчиновим , Арсенієм Яценюком і Юрієм Луценком.

Зараз ви читаєте новину «Луценко з радістю помінявся б місцями з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути