вівторок, 08 жовтня 2013 10:41

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Луценко вважає, що президент дав згоду на звільнення Тимошенко

Луценко вважає, що президент дав згоду на звільнення Тимошенко
Фото: rada2012.net.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що президент Віктор Янукович дав згоду на звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це сказав в інтерв'ю Комерсант-Україна.

"Наскільки я розумію, Віктор Янукович дав згоду на звільнення свого головного опонента. І зараз йде боротьба за спосіб прийняття рішення. Захист Юлії Тимошенко і місія Кваснєвського і Кокса пропонує зробити це по прецеденту Луценка", - підкреслив політик.

Крім того, за його словами, "це найпростіший і швидший шлях. Достатньо лише ручки, аркуша паперу і політичної волі Віктора Януковича. Президентська сторона, проте, наполягає на частковому вирішенні питання шляхом надання Юлії Володимирівні так званих "тюремних канікул" для лікування за кордоном".

Відповідаючи на запитання, які є підстави говорити, що президент може помилувати Тимошенко за тією ж схемою, що і його, він зазначив: "Це було б абсолютно логічно".

"Людина, який завів всю країну в глухий кут політичної помсти, може і повинен змінити ситуацію. З часів Понтія Пілата у вищої посадової особи є такі повноваження. І якщо вони були використані в моєму випадку, чому ж не використовувати їх знову?! Адже на кону не тільки справедливість по відношенню до однієї людини, що само по собі вже важливо. Але від цього ще й залежить доля 46- мільйонної країни", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Луценко вважає, що президент дав згоду на звільнення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути