середа, 12 червня 2013 16:25

Луценко розповів про свої плани щодо єдиного опозиційного кандидата на виборах президента

Луценко розповів про свої плани щодо єдиного опозиційного кандидата на виборах президента
Луценко працює над написанням Програми Третьої української республіки. Фото: telekritika.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зустрічається з людьми і працює над створенням Третьої української республіки.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"За ці два тижні, що я в Україні, мав зустрічі з десятками цікавих людей, - пише він. - Із Володимиром Кухарем, Романом Шрайком, Сергієм Грабовським, Володимиром В'ятровичем, Олександром Зінченком, Богданом Гаврилишиним, Елеонорою Шишкіною, Костею Усовим, Семеном Глузманом, Вікторією Сюмар, Єгором Соболєвим, Владом Кириченком, Іваном Малковичем, Євгеном Золотарьовим, Ігорем Коліушком, Вікторією Підгорною, Василем Заставнюком...".

Луценка вражає різниця з перемовинами між парламентськими політиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко переконаний, що його помилували з метою послабити опозицію

"Тут - усе відкрито, інколи гостро, але є щира цікавість до позицій, поглядів, планів. А план власне такий: перше - у ході круглих столів пишемо Програму третьої української республіки (цінності, мета, план конкретних перетворень), яка має запропонувати суспільству розрив із посткомуністичним багном нинішньої пародії на Україну. Друге - працюємо з людьми по всій Україні, об'єднуємо у надпартійний рух тих, хто поділяє Програму нової України і розуміє, що скинути правлячу мафію прийдеться не тільки голосуванням, але й мирним масовим повстанням. Третє - заради спільної перемоги добиваємося, аби кандидати у президенти від опозиції вийшли на узгодженого кандидата, підтримали цю Програму і оголосили про спільну команду її виконавців", - розповів політик.

Він також додав: "Програма-максимум: перемога об'єднаної української демократії у 2015 році. Програма-мінімум: вихід на політичну арену після 2015 року нової хвилі політиків 30+, які усвідомлять свою відповідальність за свою країну. Приєднатися до Ініціативи третьої української республіки можна через власний сайт руху".

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів про свої плани щодо єдиного опозиційного кандидата на виборах президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути