Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2018 09:15

Луценка розгнівало питання про "буржуазний спосіб життя"

Луценка розгнівало питання про "буржуазний спосіб життя"
Юрій Луценко заробляє 130-150 тис. грн на місяць. Фото: zik.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко вважає, що відпрацьовує свою високу зарплату і має право робити синові весілля, яке той хоче.

Про це глава ГПУ сказав в ефірі телеканалу ZIK.

"Я отримую дійсно велику зарплату - майже 130-150 тисяч гривень у місяць. Я її повністю відпрацьовую... Кожну свою зарплату я ділю навпіл. Все, що я використовую на свій відпочинок, сімейне щастя тощо, і рівно стільки ж я віддаю ветеранам, інвалідам АТО. І це можна побачити", - сказав Луценко.

Так глава ГПУ відповів на питання щодо "надто буржуазного способу життя" і згадування журналіста про розкішне весілля сина генпрокурора Олександра.

"Це нагадувало за традиціями, логікою заходи тих людей, про яких ми з вами не дуже високої думки", - зазначив ведучий.

"Що ще я маю зробити? Хочете сказати, що я маю взагалі від усього відмовитися? Я відмовився від концертів - із початку війни був на двох-трьох концертах. А весілля син буде проводити так, як вважає за потрібне", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп вказав у декларації біткоїни на 2,1 млрд грн

Старший син генпрокурора Олександр одружився зі своєю ровесницею Анастасією Волохіною 9 вересня. Святкували через 6 днів у ресторані в Конча-Заспі під Києвом. На території працювали співробітники управління державної охорони. Серед гостей були президент Петро Порошенко та прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Незадовго до весілля в Олександра Луценка з'явилася квартира в Солом'янському районі Києва. Її ціна — майже 6,7 млн грн.

У січні Луценко з родиною провів відпустку на Сейшельських островах. Витратили на це понад €52 тис. Із дружиною, 2 синами і невісткою орендували на 8 ночей 2 вілли готелю Four Seasons Resort на острові Має з 3 по 11 січня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Луценка розгнівало питання про "буржуазний спосіб життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути