Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 09:22

Луценко розповів, хто його здав прокуратурі

Луценко розповів, хто його здав прокуратурі

Екс-міністр Юрій Луценко твердить, що практично всі звинувачення, висунуті проти нього Генпрокуратурою, базуються на свідченнях отриманих від його заступника.

За словами екс-чиновника, на сьогоднішній день він прочитав 23 томи своєї справи і всі вони про нарахування в обхід закону стажу та пенсії водієві Леоніду Приступлюку.

"Можу впевнено сказати - всі звинувачення, ігноруючи документи, тримаються на показаннях, отриманих від мого заступника (за деякими даними це колишній заступник міністра Михайло Клюєв) і одного з помічників про нібито усних вказівках Луценко зарахувати загальний стаж водія у міліцейський", - зазначив він.

"У будь-якому кримінальному діянні повинен бути умисел і користь. У моїх діях немає ні того, ні іншого. Якби було інакше, потрібно було б судити всіх міністрів МВС, адже вони підписували абсолютно аналогічні папери, підготовлені фахівцями Центрального апарату", - уточнив Луценко.

Екс-міністр також розповів, що буде вимагати скликання суду присяжних.

"Так, ми з захистом прийшли до рішення використовувати, закріплене в Конституції, право на суд присяжних. Я готовий доводити свою невинність перед судом простих людей, готових слухати і приймати незалежне рішення", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, хто його здав прокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути