середа, 31 січня 2018 15:29

Луценко прикриває Сейшели волонтерством

Луценко прикриває Сейшели волонтерством
Ірина Луценко назвала відпустку на Сейшелах особливою для її сім'ї. Фото: Цензор.НЕТ

Дружина генпрокурора і представник президента у парламенті Ірина Луценко у відповідь на критику через відпочинок на Сейшелах за €52 тис. описала свої волонтерські здобутки.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Зазвичай не маю звички розповідати на широкий загал про свою волонтерську і благодійницьку діяльність, але оскільки журналісти пишуть про витрати на відпочинок, вважаю за необхідне поінформувати, на що іще витрачаю власні кошти. 2017 року була оплачена допомога інвалідам-спінальникам у Львові, обладнання для школи в Пісочині Харківської області, операція на серці мами бійця АТО, лікування жінки з Широкиного, допомога (ремонт, обладнання, транспорт, техніка, продукти, інше) 72-й бригаді ЗСУ, навчання в Українському католицькому університеті дівчинці зі Львівської області, подарунки дітям, які лікуються в Охматдиті та Інституті раку, допомога Харківському дитячому будинку, концерт для дітей на 8 березня в Києві, оренда приміщення в Українському домі для аукціону по збору коштів для бійців АТО", - перерахувала Луценко.

Вона наголосила, що ця відпустка була особливою для сім'ї Луценків, адже вони з генпрокурором часто працюють до півночі та пізніше і "за таких умов сімейні вечори з дітьми та рідними – це розкіш, а можливість провести час всім разом – безцінна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко про відпустку на Сейшелах: це був "медовий місяць" і перлинове весілля

Генпрокурор Юрій Луценко з родиною провів відпустку на Сейшельських островах. Витратили на це понад €52 тис. Із дружиною, двома синами і невісткою орендували на 8 ночей дві вілли готелю Four Seasons Resort на острові Має з 3 по 11 січня 2018 року.

Генеральний прокурор вважає, що відпочинок "не мав жодної надмірності, він вкладається в те, що собі дозволяє середній клас".

Зараз ви читаєте новину «Луценко прикриває Сейшели волонтерством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути