понеділок, 16 липня 2018 16:19

Луценко повідомив про стан справ Добкіна і бурштинових нардепів

Луценко повідомив про стан справ Добкіна і бурштинових нардепів
Михайла Добкіна підозрюють у дерибані землі. Фото: antikor.com.ua

Слідчі завершили розслідування справ щодо народних депутатів Михайла Добкіна, Борислава Розенблата та Максима Полякова. Вони ознайомлюються з матеріалами.

Про це розповів генеральний прокурор Юрій Луценко на брифінгу 16 липня.

"Подання про зняття депутатської недоторканності з Розенблата і Полякова: слідство НАБУ завершене. Обидва народні депутати зі своїми адвокатами вивчають матеріали досудового слідства. Після завершення ознайомлення - один том в один день - справа буде передана до суду...

Ми завершили досудове слідство щодо народного депутата Добкіна. Він також знаходиться на стадії ознайомлення з матеріалами. Там 45 томів. Отже, приблизно через 2 місяці справа надійде до суду", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На нардепа з коаліції завели кримінал - ЗМІ

Михайла Добкіна підозрюють у тому, що з групою осіб у шахрайський спосіб заволодів 78 га землі в Харкові. Вартість ділянок оцінили в 220 млн грн. Тоді Добкін був мером міста.

Борислава Розенблата підозрюють в отриманні хабарів від представника іноземної компанії за сприяння у видобутку бурштину. НАБУ виклало в мережу відео, де депутат домовляється про це з агентом Катериною. У цій справі фігурує також народний депутат Максим Поляков.

Зараз ви читаєте новину «Луценко повідомив про стан справ Добкіна і бурштинових нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути