понеділок, 02 жовтня 2017 08:10

Луценко показав відео, як давали хабар Холодницькому

Луценко показав відео, як давали хабар Холодницькому
Генпрокуратура показала відео, на кадрах якого видно, як судді з Дніпра намагаються дати хабар очільнику САП Назару Холодницькому. Фото: РБК-Україна

Генпрокуратура показала відео, на кадрах якого видно, як судді з Дніпра намагаються дати хабар очільнику САП Назару Холодницькому.

Відео Юрій Луценко продемонстрував в ефірі "ТСН.Тиждень".

На його кадрах (з 10:58) видно голову Кіровського райсуду міста Дніпро Геннадія Підберезного і його заступницю Наталію Овчаренко. Вони намагаються дати $50 тис. – як першу частину хабара Назару Холодницькому, щоб заблокувати розслідування про вимагання хабара самою Овчаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держвиконавця затримали на хабарі

"Ми завели кримінальну справу, встановили відповідну спеціальну техніку, якою зафіксовано факт пропозиції та давання хабара. Голова суду, а також його підопічна прийшли вручати гроші керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Все це зафіксовано, обидва вони затримані і заарештовані, зараз чекають рішення суду", - розповів Луценко.

Нагадаємо, 21 вересня в кабінеті голови САП Назара Холодницького при спробі дати йому хабар у розмірі $50 тис. затримали голову Кіровського райсуду Дніпра Геннадія Підберезного і його заступницю Наталію Овчаренко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко показав відео, як давали хабар Холодницькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути