вівторок, 31 січня 2012 15:24

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко побачив, як американська "феміда" зачепила Пшонку і Кузьміна за "живе"

Луценко побачив, як американська "феміда" зачепила Пшонку і Кузьміна за "живе"

Перспектива американського суду зачепила сторону обвинувачення у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка за "живе".

Так Луценко прокоментував заяву ГПУ порушити кримінальні справи проти народних депутатів, які сьогодні вручили генпрокурору Віктору Пшонці позивні заяви до американського суду, передає кореспондент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друзі Луценка "запросили" прокурора до американського суду

"Такі заяви і такі погрози ГПУ означають, що можливість персональної відповідальності за беззаконня зачепило причетних осіб за "живе". Безсилля української влади у боротьбі з опозицією видає те, що вони не можуть нічого відповісти, крім демонстрації сили. Відповідь опозиції проста - "всіх не пересаджаєте!" Нас, хто проти Януковича та його кампанії, - 88%", - вважає Луценко.

Нагадаємо, що сьогодні депутати від НУ-НС та БЮТ вручили генеральному прокурору Віктору Пшонці, його першому заступнику Ренату Кузьміну та прокурору Євгену Зінченку позовні заяви до американського суду, що передбачає присутність прокурорів у суді США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друзі Луценка пішли від Пшонки ні з чим

Пізніше Генпрокуратура озвучила заяву, в якій попередила про притягнення нардепів до кримінальної відповідальності за те, що вони "наполегливо примушували ГПУ втрутитись у судові процеси Тимошенко, Луценка та Іващенка, що є прямим порушенням чинного українського законодавства і тягне за собою кримінальну відповідальність".

Зараз ви читаєте новину «Луценко побачив, як американська "феміда" зачепила Пшонку і Кузьміна за "живе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути