Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 14:26

Луценко назвав себе в'язнем бандократії

Луценко назвав себе в'язнем бандократії

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запевняє, що не винен у злочинах, яких його звинувачує Генпрокуратура.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Клянуся перед Богом і людьми: я не винен у тому, що "шиє" мені за найвищим повелінням Генпрокуратура. Єдиний смисл мого ув'язнення в камері смертників Лук'янівського СІЗО – це позбавлення мене можливості говорити вголос про відновлення бандократії в Україні", - сказав Луценко.

Він називає себе військовополоненим криміналу, що захопив владу в Україні.

"Їхня мета – знищення політопонентів і встановлення атмосфери страху задля безперешкодного пограбування країни та народу", - зауважив екс - чиновник, додавши, що ця влада боїться лише опору людей", - підкреслив екс-чиновник.

"Цей рік – час громадянської позиції кожного. Маятник української історії гойднувся в темний час. Все залежить від здатності українців захистити свою сім'ю, свою душу і свою історію", - резюмував політик.

13 грудня 2010 Юрію Луценку та його водієві Леоніду Приступлюку пред'явлено остаточне звинувачення в розкраданні державного майна в особливо великих розмірах, а також перевищенні службових повноважень та використанні підроблених документів.

Крім того, стосовно екс-міністра порушено ще одну кримінальну справу за ч. 3 ст. 364 Кримінального кодексу України (перевищення влади і зловживання службовим становищем).

У свою чергу, під час доповіді у Верховній Раді Уповноважений з прав людини Ніна Карпачова заявила, що арешт екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка відбувався з брутальним порушенням його прав.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луценко назвав себе в'язнем бандократії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути