Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2007 08:42

Луценко міг розтратити 1,6 мільярдів гривень тільки на пару з Лавриновичем

Про це йдеться в коментарі прес-служби "Народної Самооборони" результатів перевірки діяльності МВС у 2005–2006 роках ГоловКРУ.

Луценко спростовує звинувачення в створенні великої кількості робочих місць у МВС, що, за даними ГоловКРУ, призвело до великих втрат бюджетних коштів.

"Відомо, що процедура створення робочих місць у міністерствах передбачає узгодження з керівництвом Кабінету Міністрів і Міністерством фінансів. І якби робочі місця були створені з порушенням, їх би просто ніхто не профінансував", - відзначає прес-служба.

На його думку, "нові абсурдні звинувачення з боку коаліції не можна пояснити нічим іншим, як політичними спекуляціями, наляканістю біло-блакитних перед своїми суперниками, страхом програти вибори і втратити владу".

За результатами перевірки КРУ діяльності МВС у 2005 – 2006 роках, виявлено, що МВС заподіяно збитків, у тому числі й колишнім його керівництвом, на 1,6 мільярдів гривень. Генпрокуратура порушила шість кримінальних справ за результатами перевірок, проведених контрольно-ревізійним управлінням в системі МВС.

 

Зараз ви читаєте новину «Луценко міг розтратити 1,6 мільярдів гривень тільки на пару з Лавриновичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути