пʼятниця, 28 жовтня 2011 16:26

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко лікується лише но-шпою

Луценко лікується лише но-шпою

Захисник та дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко припускає, що Печерський суд у понеділок отримає запит від СІЗО щодо обстеження її чоловіка. Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам під Печерським судом.

"Я і Юра особисто бачили копію листа, підготовленого СІЗО на адресу судді Сергія Вовка. В ньому вони просять дати дозвіл на залучення комісії міністерства охорони здоров'я для його обстеження. Тому що закінчився місяць, який вона призначила на лікування", - зауважила Луценко.

За її словами, екс-міністр кожного дня почуває себе погано, в тому числі і на засіданнях суду.

Захисник Луценка наголосила, що в СІЗО йому ліків не дають. "Я дістаю на засіданнях із гаманця свою нош-пу, віддаю йому. На СІЗО виділяється мінімум коштів, а людей сидить неймовірна кількість. Посилання на те, що не надається медикаментозне лікування – це не є вирішенням проблеми. Вони мають право звернутися до міністерства охорони здоров'я, аби покласти його у лікарню у спеціально обладнану палату із ґратами. Але у них є вказівка зверху не робити цього. Вони співчувають, але виконують команду", - зазначила вона.

Нагадаємо, у четвер Печерський суд вирішив звернути увагу керівництва Київського СІЗО та управління Департаменту виконання покарань щодо наявності тяжких хвороб у підсудного Юрія Луценка, які необхідно лікувати, та повідомити про це суд не пізніше одного місяця з дня винесення рішення.

Зараз ви читаєте новину «Луценко лікується лише но-шпою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути