неділя, 23 серпня 2009 18:33

Луценко: Крим хочуть повернути в кримінальне минуле

Луценко: Крим хочуть повернути в кримінальне минуле

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко в суботу презентував особовому складу Головного управління МВС України в Криму нового начальника - Геннадія Москаля (народний депутат фракції НУ-НС).

Геннадій Москаль вже очолював кримську міліцію з 1997 по 2000 рік.

Голова МВС зазначив, що на його думку, призначення Москаля - це "найкраща відповідь на певну активізацію кримінального елементу високопосадових злочинців та їхніх покровителів у політиці".

На думку міністра, останнім часом спостерігаються спроби криміналітету "повернути Крим в кримінальне минуле".

Звертаючись до нового начальника кримської міліції, голова МВС зазначив, що очікує від нього конкретних досягнень, "щоб ми, врешті-решт, зачистили півострів".

"Квиток на війну (з криміналом - ред.) ніхто не відміняв - він все ще знаходиться в сейфі кримського главку і буде зданий в музей лише після усунення з політики тих, хто тягне Крим в кримінальне минуле", - вивів розлогу метафору Луценко.

Голова МВС подякував провідному начальнику кримської міліції Миколі Іллічову, який, за його словами, призначений першим проректором Одеського університету внутрішніх справ - керівником юридичного інституту в Сімферополі.

При цьому Луценко зазначив, що в цілому задоволений роботою кримської міліції під керівництвом Іллічова. Міністр сказав, що саме під керівництвом Іллічова були виявлені найбільші хабарі, зафіксовані на території України.

За словами голови МВС, було зібрано достатньо серйозні матеріали для передачі їх у прокуратуру, що зокрема стосуються "земельного дерибана на півострові, торгівлі людьми", активізувалася робота з протидії наркотрафіку.

Нагадаємо, Кабінет міністрів призначив народного депутата України Геннадія Москаля начальником ГУ МВС Криму - заступником міністра внутрішніх справ України 19 серпня, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Крим хочуть повернути в кримінальне минуле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути