вівторок, 26 жовтня 2010 18:12

Луценко каже, що не піде до Яценюка на підспів

Луценко каже, що не піде до Яценюка на підспів

Юрій Луценко спростовує інформацію про його можливе об'єднання з політичною силою Арсенієм Яценюком.

Про це він заявив під час своєї поїздки по Сумській області, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Зараз пішли чутки і помилкові твердження, що я нібито буду об'єднуватися з політичною партією Арсенія Яценюка", - сказав Луценко.

"Для чого я можу твердо заявити, як лідер "Народної самооборони": я агітую за списки "самооборонців" і наших кандидатів у мажоритарних округах скрізь, де вони йдуть на вибори".

"Там, де немає списків "Народної самооборони", я агітую голосувати за "Батьківщину", як за єдину потужну загальноукраїнську опозиційну партію", - уточнив Луценко.

Лідер "Народної самооборони" зазначив, що "зараз люди скрізь роздратовані розрізненістю політиків демократичного табору, і тому багато хто з розчарованих залишаться вдома і не підуть голосувати, давши можливість за їхній рахунок сфальсифікувати вибори на користь Партії регіонів", йдеться у повідомленні.

Луценко закликав всіх виборців не ігнорувати волевиявлення: "Це єдиний спосіб радикального протистояння фальсифікації виборів".

На його думку, "ті демократичні партії, які у вирішальний момент президентських виборів чітко знаючи, що виграє або Тимошенко, або Янукович, відсторонилися від процесу або прямо агітували проти Тимошенко, не мають права пропонувати свої послуги у боротьбі з нинішньою владою", зазначила прес-служба.

"Це стосується всіх дрібних демократичних партій, які засідають у парламенті, але всі вони у вирішальний момент промовчали, ніж дали дорогу до влади Януковичу. Тому ці демократичні сили повинні спочатку вибачитися перед народом, а ще краще - об'єднатися", - заявив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко каже, що не піде до Яценюка на підспів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути