середа, 23 лютого 2011 15:41

Луценко каже, що йому 20 годин не давали їжі та води

Луценко каже, що йому 20 годин не давали їжі та води

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що слідство пропонувало йому визнати свою провину, позбавивши води і їжі і розповівши про виклик на допит його сина Олександра.

За словами екс-міністра, відповідну заяву він направив генпрокурору.

"Я направив на ім'я Генпрокурора заяву про те, що 25 січня протягом 7 годин в приміщенні ГПУ на Борисоглібській мені відмовляли в консультації з адвокатом, не допускали його до подачі заяв та клопотань. Протягом того дня і на наступний день я до 20 годин був позбавлений їжі і води. У той же день мене проінформували про допит сина і, звичайно, чисто випадково запропонували визнати свою провину ", - сказав Луценко.

"Все це дало мені підстави клопотати до Генпрокурора про відвід керівника слідчої групи. Однак жодної відповіді від Генпрокурора Віктора Пшонки я до сих пір не отримав ", - додав екс-міністр.

Нагадаємо, Луценку інкримінують незаконне продовження зовнішнього спостереження за колишнім водієм екс-заступника керівника Служби безпеки України Володимира Сацюка, незаконне просування по службі та надання пільг своєму водієві та розтрату державних коштів на святкування Дня міліції. 16 лютого Печерський районний суд Києва продовжив йому термін перебування під вартою до 26 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Луценко каже, що йому 20 годин не давали їжі та води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути