вівторок, 24 жовтня 2017 14:33

Луценко хоче зняти недоторканність з нардепа-антикорупціонера

Луценко хоче зняти недоторканність з нардепа-антикорупціонера
На нардепа, голову Антикорупційного комітету Єгора Соболєва можуть підготувати подання про зняття недоторканності. Фото: УНІАН

На нардепа, голову Антикорупційного комітету Єгора Соболєва можуть підготувати подання про зняття недоторканності.

Про це журналістам заявив генпрокурор Юрій Луценко.

За його словами, Соболєв в ході протестів під Верховною Радою побив учасника акції. "Йдеться про відважного бійця АТО, Ярослава з позивним "Яр", - розповів генпрокурор.

"Для початку ми його допитаємо, а також інших учасників цього хуліганського вчинку, при якому були нанесені побої учаснику акцій протесту, екс-учаснику АТО. Як тільки у нас будуть факти, що прямо свідчать про вину народного депутата, безумовно не можу виключити і подання про скасування депутатської недоторканності", - сказав він.

"Обтяжується ще й тим, що Єгор Соболєв позиціонує себе, як організатор всього того, що відбувалося під стінами (Верховної Ради. - Gazeta.ua).

Досі дивуюся, чому народні депутати, організатори мітингу принаймні не понесли публічне вибачення за дії тих, хто бив правоохоронців, їх же колег-депутатів, екс-учасника АТО з гаслами якого вони не згодні", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі готує силовий переворот - генпрокурор

Другий тиждень під Верховною Радою проходить акція "Велика політична реформа". У ній беруть участь представники різних політичних сил, серед яких "Самопоміч", "Батьківщина", "Рух нових сил", "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Луценко хоче зняти недоторканність з нардепа-антикорупціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути