пʼятниця, 10 червня 2011 16:00

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко готується до викиду компромату проти влади - Волинець

Луценко готується до викиду компромату проти влади - Волинець

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має компромат проти представників нинішньої влади, і незабаром він його "викине" назовні.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Михайло Волинець.

Політик зазначив, що за нинішніх умов "найгіршим для Луценка є знущання, які він терпить, і втрата ним здоров'я".

"Все інше працює проти влади. До виборів ще далеко, а тримати його занадто довго немає сенсу. Зрештою тут не важливо, як довго вона буде затягувати справу Луценка", - вважає Волинець.

Він пояснив, що колишній голова МВС - "доволі харизматична особистість, яскравий лідер, який має колосальний досвід боротьби".

"Тому владі не хочеться мати його на свободі. Тим більше, що Луценко має достатньо компромату, і у будь-якому випадку він його викине - незалежно від того, чи вийде він на свободу раніше чи пізніше, він використає цей матеріал", - запевнив "бютівець".

За його словами, влада намагається вести певний торг із затриманим.

"Луценко не піддався на цей торг, але вони тримають його і очікують на слушний момент для себе. Проте У представників влади не вистачає розуму, і час працює проти них", - зауважив Волинець.

Нардеп розповів, що часто їздить у метро і ходить вулицями пішки. Люди, звертаючись до нього, висловлюють підтримку Луценку.

"А інколи, бачачи депутата від опозиції, нападають і з обуренням говорять: "Що ви здаєте Луценка, чому ви його не захистите?" Тобто відчувається підтримка Луценка і співпереживання", - резюмував Волинець.

Зараз ви читаєте новину «Луценко готується до викиду компромату проти влади - Волинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути