четвер, 07 травня 2009 18:35

Луценко для перейняття досвіду відвідав корейські стадіони

Луценко для перейняття досвіду відвідав корейські стадіони

Сьогодні в рамках офіційного візиту в Республіку Корея делегація Міністерства внутрішніх справ України на чолі з міністром Юрієм Луценком продовжила ряд запланованих програмою цієї поїздки заходів.

Українські правоохоронці відвідали Муніципальний центр координації транспортної і інформаційної системи, яким здійснюється відеоспостереження за дорожнім рухом міста Сеул.

Враховуючи те, що Україна готується до проведення Чемпіонату з футболу Євро-2012, а Республіка Корея має значний досвід в організації і проведенні масштабних спортивних заходів, представники нашої держави відвідали стадіони, де проходили матчі Чемпіонату світу з футболу 2002 року.

В той же час, в самій Україні продовжує розгоратися скандал у зв"язку з інцидентом, який відбувся у Франкфурті за участю розділу МВС України. Так, в Міністерстві внутрішніх справ України здивовані підходом вітчизняних ЗМІ до освітлення інциденту у Франкфурті, а також підкреслюють, що заяви німецької сторони "абсолютно не відповідають дійсності".

Поліція Німеччини в минулі вихідні в аеропорту Франкфурту нібито затримала Міністра внутрішніх справ України Луценко. Про це повідомило німецьке видання "Bild". За даними видання, Луценко з сином прибули до Німеччини рейсом Київ-Франкфурт і мали намір вилетіти до Південної Кореї.

Проте капітан лайнера відмовився піднімати машину в повітря через "дивну поведінку" присутніх на борту українців, які, як передбачалося, перебували в сильній стадії сп"яніння.

У президії поліції Франкфурта-на-Майні підтвердили, що інцидент з Луценко все-таки мав місце. При цьому німецькі правоохоронці спростовують інформацію про те, що інцидент нібито був "зам"ятий".

"Це правопорушення зафіксоване у встановленому порядку, і відносно нього будуть застосовані всі процесуальні заходи", - повідомив спікер франкфуртської поліції. "Всі факти, викладені в газеті "Bild", ми підтверджуємо, окрім інформації, яка стосується кількості промілле в крові затриманого", - сказав спікер.

Ліга, Forum

Зараз ви читаєте новину «Луценко для перейняття досвіду відвідав корейські стадіони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути