середа, 03 березня 2010 18:19

Лозінському призначили запобіжний захід

Лозінському призначили запобіжний захід

Печерський районний суд Києва виніс ухвалу про арешт екс-народного депутата Віктора Лозінського.

Як повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури, такий запобіжний В.Лозінському захід виніс Печерський райсуд столиці в середу, задовольнивши клопотання Генпрокуратури.

В.Лозінський арештований строком на 2 місяці і знаходитиметься в Київському СІЗО N13.

Як повідомлялося, 1 березня 2010 року, після 6 місяців розшуку в Києві був затриманий підозрюваний в причетності до вбивства В.Лозінський.

16 червня 2009 року в Головановському районі Кіровоградської області стався інцидент з участю на той час народного депутата В.Лозінського (вибраний за списком БЮТ), прокурора Головановського району Євгенія Горбенко, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського, внаслідок чого загинув 55-річний місцевий житель Валерій Олійник. Є.Горбенко і М.Ковальський були затримані, їм пред"явлено звинувачення.

3 липня 2009 року Верховна Рада позбавила депутатських повноважень В.Лозінського за його заявою. Після пред"явлення звинувачення В.Лозінському в спричиненні тілесних ушкоджень, які спричинили смерть В.Олійника, екс-депутат був оголошений в розшук.

У кінці лютого 2010 року Печерський суд Києва заарештував Василя Перепелицю, єгеря Головановського лісництва Кіровоградської області, одного з подільників В.Лозінського.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Лозінському призначили запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути