вівторок, 23 лютого 2010 15:58

Льовочкін може очолити ДУСю

Льовочкін може очолити ДУСю

Одна з вірогідних кандидатур на посаду голови Секретаріату при президентові Вікторі Януковичі - Олександр Лавринович.

Про це повідомило джерело, близьке до Ради нацбезпеки України.

Водночас інше джерело сказало, що на пост глави президентської канцелярії розглядається кандидатура народного депутата України Сергія Льовочкіна (за перебування Леоніда Кучми президентом був його першим помічником).

Проте є інформація, що Льовочкін, якого характеризують, як сильного менеджера, може очолити державне управління справами.

При цьому джерело, близьке до РНБО, вважає, що на посаді керівника Держуправління справами залишиться його нинішній глава Ігор Тарасюк, який зайняв цей пост в 2005 році. Як відомо, Держуправління справами забезпечує діяльність глави держави.

Багато колишніх співробітників головної служби державного протоколу і церемоніалу Секретаріату, які при президентові Ющенку вимушені були перейти на іншу роботу, повертаються в "будівлю з химерами" на Банковій (у цій будівлі знаходиться служба протоколу), повідомило джерело Інтерфакс.

За інформацією джерела, частина працівників прес-служби президента перейде на роботу в штаб партії "Наша Україна", проте у деяких є шанс залишитися в Секретаріаті при новому президентові.

За тиждень до інавгурації в будівлі Секретаріату були помічені люди з команди обраного президента Віктора Януковича, які вже працювали в цій будівлі в часи президента Леоніди Кучми.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін може очолити ДУСю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути