вівторок, 20 вересня 2011 11:24

Литвин запросив до себе кількох чорнобильців, які оточили Раду

Литвин запросив до себе кількох чорнобильців, які оточили Раду

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин запросив до себе мітингувальників, які пікетують парламент, вимагаючи не позбавляти пільг чорнобильців та афганців.

Зокрема, Литвин запросив організаторів мітингу Юрія Андрієва, Олександра Ковальова та ще трьох представників чорнобильців та афганців.

Їх проводили криками: "Успіху вам!". Водночас, з іншого боку мітингу лунало: "Андрієв - зрадник!".

"Це у нас є єдиний 431 батальойон, де 75 людей, який вимагає особливих пільг для себе" - сказав на це президент "Союзу Чорнобиль України" Андрієв.

"Їм єдиним нарахували заробітню плату з розрахунку 16 годин на день, а всім іншим 14 батальонам — 6 годин. Тобто ці люди боряться за свої шкурні інтереси, - наголосив він. - Вони мають у лікарнях увесь список ліків і вимагають, щоб з наших лікарень їм також передали ліки. Вимагають позачергового виділення житла тільки для себе. Тобто, вони вимагають задоволення своїх шкурних інтересів".

Він також додав: "Ми проводили нараду і вирішили,що у нас не може бути окремого батальону, який буде шкурничати за рахунок інших чорнобильців".

Зараз ви читаєте новину «Литвин запросив до себе кількох чорнобильців, які оточили Раду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути