Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2011 13:13

Литвин вірить, що для нардепів пріоритети України вищі за політичні

Литвин вірить, що для нардепів пріоритети України вищі за політичні

Голова Верховної Ради Володимир Литвин запевняє, що для українських парламентаріїв пріоритетні ключові питання міжнародних відносин, незважаючи на протиріччя в поглядах на внутрішні проблеми країни.

Литвин і міністр закордонних справ Румунії Теодор Баконскі обговорили питання ратифікації міжнародних угод на зустрічі в Києві в четвер.

У контексті цього Литвин підкреслив: "Ключові питання, які стосуються інтересів країни і добросусідських відносин, стоять вище політичний інтересів".

Спікер українського парламенту також зазначив, що євроінтеграція залишається пріоритетом зовнішньої політики України та основою для проведення внутрішніх системних реформ в державі.

"Зараз головне завдання - вирівняти економічну ситуацію і мати внутрішнє порозуміння, адже діалог із суспільством, як і діалог з Європою і світом, - запорука проведення реформ", - сказав Литвин.

У свою чергу, міністр закордонних справ Румунії висловився за необхідність "поставити цей діалог на постійну результативну основу".

Зараз ви читаєте новину «Литвин вірить, що для нардепів пріоритети України вищі за політичні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути