вівторок, 07 лютого 2012 12:47

Литвин стурбований зміною тональності ПАРЄ і не виключає введення санкцій

Литвин стурбований зміною тональності ПАРЄ і не виключає введення санкцій

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не виключає, що ПАРЄ може застосувати санкції до України у разі невиконання вимог, викладених у резолюції.

"Всіх нас повинна, зрештою, мобілізувати зміна тональності (резолюції ПАРЄ щодо України). Якщо на початку їх лейтмотивом було заохочення та рекомендації, то останнім часом - імперативні вимоги. Особисто в мене є відчуття запрограмованості наступного кроку - санкції", - сказав Литвин, виступаючи у вівторок з трибуни парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент має відреагувати на резолюцію ПАРЄ - Томенко

Він підкреслив, що виконати зазначені вимоги в останній резолюції ПАРЄ, а, тим більше, внести зміни до Конституції в найкоротші терміни неможливо.

"Не ставлячи під сумнів об'єктивність оцінок, разом з тим, вважаю за необхідне підкреслити, що останнім рішенням ПАРЄ мимоволі підіграв антиєвропейським силам в Україні і не тільки", - вважає спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У резолюції ПАРЄ багато позитивних оцінок влади, а критика - суб'єктивна - "регіонал"

"Це також реальність. Та й ми продемонстрували, що не надто віримо у власні сили, не надто віримо в Україну, все ще живемо синдромом державної неповноцінності і плутаємо державу із владою. Можна не любити владу, але потрібно поважати Україну і припинити ставитися до держави як до особистої власності", - сказав Литвин.

Зараз ви читаєте новину «Литвин стурбований зміною тональності ПАРЄ і не виключає введення санкцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути