четвер, 15 грудня 2011 10:59

Литвин розповів, як його однопартійцям роблять "пропозиці, від яких важко відмовитися"

Литвин розповів, як його однопартійцям роблять "пропозиці, від яких важко відмовитися"

Лідер Народної партії, спікер Володимир Литвин на парламентських виборах робитиме ставку на мажоритарні округа.

Про це він сказав в інтерв'ю "Коментарям".

"Вибори до місцевих органів влади у 2010 році показали: Народна партія має найбільшу кількість людей, обраних саме за мажоритарною системою. А загалом у неї третє місце за кількістю депутатів після Партії регіонів і "Батьківщини", - наголосив він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Литвин сміявся під баян і танці на сцені

"Я веду до того, що у нас величезний потенціал. Не випадково до наших однопартійців виявляли раніше і зараз почали виявляти "предметну" увагу. Їм робляться пропозиції, від яких інколи важко відмовитися. Маю на увазі перехід під інші партійні прапори. Хоча, по суті, наша партія вже виступила своєрідним "донором": якщо подивитися на голів обласних рад, побачимо, що багато хто з них раніше перебували в Народної партії, але в певний момент перескочили на іншого партійного коня і в такий спосіб реалізували себе. Я до цього ставлюся філософськи. Сподіваюся, що ті, хто шукав собі теплішого місця, вже знайшли його. Я ж дорожу кожним з 294 тисяч нинішніх членів Народної партії", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин на виборах робитиме ставку на округа

Водночас, Литвин не став прогнозувати, скільки членів Народної Партії може потрапити до Верховної Ради: "Я дотримуюсь відомого принципу: буде як буде, а буде, як Бог дасть. Наперед нічого не загадую. Для мене більш важливе завдання – умовити людей, потенціал яких я знаю, балотуватися".

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів, як його однопартійцям роблять "пропозиці, від яких важко відмовитися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути