Ексклюзиви
понеділок, 02 лютого 2009 12:36

Литвин: "Виведіть і розстріляйте мене, четвертуйте"

Литвин: "Виведіть і розстріляйте мене, четвертуйте"

Під час погоджувальної ради виникла перепалка між спікером Верховної Ради Володимиром Литвином і депутатами від Партії регіонів (О. Єфремов, В. Янукович, Г. Герман, В. Лук"янов). "Регіонали" вимагали, аби парламент терміново заслухав звіт уряду, водночас спікер заявив що Рада може розглянути програму діяльності уряду, але її просто нема.

"Володимир Михайлович, давайте відкладемо це питання до четверга і зранку організовано неспіша заслухаємо звіт уряду і не треба це спускати на тормоза. Треба послухати уряд, президента і, можливо, голів облрад", - закликав Янукович.

"Ми вимагаємо звіту", - вигукувала весь час зі свого місяця Герман.

"От коли не було 226 голосів, то ви заявили про створення коаліції, а чому ви зараз так боїтеся звіту уряду. Якщо чесно поступаємо в одному питанні, то маємо чесно поступати і в іншому", - звернулась "регіоналка" до Литвина.

У відповідь голова парламенту закликав депутатів "не заходити в клінч".

Литвин: "Давайте розберемося кого і що ви хочете заслухати. Знову когось пече чи є коаліція, чи нема. Верховна Рада працює,

Янукович: "А хто відповідатиме?"

Литвин: "Виведіть і розстріляйте мене, четвертуйте. Я не проти. Давайте заслухаємо звіт уряду, визвіть сюди президента. Хай прийде".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин: "Виведіть і розстріляйте мене, четвертуйте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути