Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2011 15:38

Литвин про падіння рейтингу: "Я не буду верещати на перехресті"

Литвин про падіння рейтингу: "Я не буду верещати на перехресті"

Спікера Володимира Литвина не цікавить падіння його популярності.

Про це він сказав під час брифінгу у Вінниці.

"Мене хвилює зовсім інше у моєму у віці а не падіння рейтингу. Я взяв для себе за правило не подобатися. Я не буду верещати на перехресті і розповідати як треба жити країні. Мене ця проблема абсолютно не цікавить, хоча й хотілося щоб мене любили сильніше але за такого рейтингу парламенту мене не можуть сильніше любити", - зазначив керівник парламенту.

"Я отримую щодня величезну кількість листів з обуренням. Я розумію що це пишуть люди, які прожили важке життя. Вони сприймають мене як члена політбюро. Хочуть щоб я примусив депутатів дружно на кнопку натискати", - продовжує керівник парламенту.  

Водночас на думку спікера велика кількість соціологічних досліджень в Україні є замовними.

"Соціологів я звичайно поважаю, однак багато досліджень є замовними. Достатньо сказати хто замовив той і переміг... Преса пише, що Литвин провалив місцеві вибори, а я кажу. Що ми на другому місці після "регіоналів", хоча й з відривом", - резюмував Володимир Литвин.

Згідно до результатів останніх соцдосліджень рейтинг Литвина та його Народної партії тримається на позначці нижче за 3%. Як відомо, проектом закону про вибори до Ради  передбачено підвищення прохідного бар'єру до 5%.


Зараз ви читаєте новину «Литвин про падіння рейтингу: "Я не буду верещати на перехресті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути