середа, 02 березня 2011 11:20

Литвин порадив Єфремову тиснути на кнопки і не цілуватись з сусідами

Литвин порадив Єфремову тиснути на кнопки і не цілуватись з сусідами

Наступного тижня спікер парламенту Володимир Литвин підпише розпорядження про введення в дію нової системи для голосування "Рада".

Про це він сказав, виступаючи в парламенті, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За словами Литвина, зараз ведеться підготовка до роботи системи. Після цього буде проведено тестування.

Дана система передбачає, що голосування депутат починає з натиснення сенсорної клавіші, утримуючи яку, він повинен натиснути кнопку "За ", "Проти ", або "Утримався".

Передбачається, що якщо протягом 11 відведених для голосування секунд парламентарій відпустить одну з кнопок, його голос не зарахується.

Спікер наголосив, що вчора журналісти називали депутатів "найбільш м'яким словом" - кнопкодавами. "Вони абсолютно праві, тому давайте мобілізувати депутатів на роботу. Хто не хоче - хай пише заяву. Ми приймемо відповідне рішення", - зазначив нардеп.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що сьогодні зранку зміг записатись на виступ із десяти парламентаріїв тільки один "регіонал".

"Я не знаю, що це за випадкові цифри, і як рахує машина. Я прошу офіційно дати доручення - нехай перевірять, хто "хімічить" у нас в системі надання слова", - сказав він.

На це спікер ВР відповів: "Ніхто не "хімічить". Просто треба натискувати на кнопки і в цей час не цілуватися із сусідами".

Литвин дав доручення регламентному Комітету та апарату ВР провести службове розслідування з приводу того, чому не змогли зареєструватись для виступу члени фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Литвин порадив Єфремову тиснути на кнопки і не цілуватись з сусідами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути