понеділок, 04 липня 2011 14:10

Литвин погрожує депутатам понаднормовою роботою

Литвин погрожує депутатам понаднормовою роботою

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин не виключає можливості продовження пленарних засідань парламенту, якщо на цьому тижні депутати не встигнуть розглянути всі законопроекти.

Про це він сказав під час прес-конференції після завершення погоджувальної ради керівників фракцій і голів парламентських комітетів.

"Верховна Рада України повинна закінчити засідання у пленарному режимі в п'ятницю 8 липня. Якщо ми розглянемо всі питання, тоді ми закриємо роботу Верховної Ради України, я маю на увазі, роботу пленарних засідань. Наступного тижня буде робота в комітетах і фракціях. Якщо немає - тоді немає, і тоді очевидно виникне питання про уточнення в роботі в пленарному режимі і, таким чином, про зміни календарного плану", - сказав спікер.

При цьому керівник парламенту наголосив, що "це буде служити стимулом Верховної Ради" для роботи в оперативному режимі.

Цього тижня парламентарії планують розглянути в другому читанні законопроект про пенсійну реформу. Крім того, представник президента в Раді Юрій Мірошниченко під час погоджувальної ради попросив парламентаріїв розглянути цього тижня законопроект про виконання рішення судів.

Відповідно до календарного плану роботи парламенту чергова сесія повинна бути закрита 8 липня. Після чого депутати ще тиждень попрацюють у комітетах.

Зараз ви читаєте новину «Литвин погрожує депутатам понаднормовою роботою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути