четвер, 05 травня 2011 21:16

Литвин підписав закон про червоний прапор

Литвин підписав закон про червоний прапор

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин підписав закон, яким під час святкування перемоги крім жовто-блакитного прапора має вивішуватись червоний прапор Перемоги.

На сайті Верховної Ради зазначається, що в четвер закон був підписаний головою Верховної ради. Згідно з повідомленням на сайті закон був направлений до президента.

Раніше президент Віктор Янукович заявляв, що підпише зміни до закону про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-45 років (щодо порядку офіційного використання копій прапора Перемоги) одразу, як його отримає.

Однак у четвер під час урочистостей, присвячених до дня Перемоги, на сцені вже стояв червоний прапор із серпом та молотом.

Як повідомлялося, за законопроект, який зобов'язує в День Перемоги вивішувати червоний прапор разом із державним українським прапором, внесений комуністом Петром Цибенком, проголосували 260 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Литвин підписав закон про червоний прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути