пʼятниця, 08 травня 2009 12:29

Литвин каже, що Луценко буде "гарячою темою" у Раді

Литвин каже, що Луценко буде "гарячою темою" у Раді
Інцидент з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценко буде "гарячою темою" у Верховній Раді України на наступному пленарному тижні (з 12 по 15 травня). Таку думку в інтерв"ю журналістам висловив голова парламенту Володимир Литвин.

Разом з тим він вважає, що ВР повинна "отримати офіційну інформацію" і лише на її підставі робити "певні висновки", якщо на цьому наполягатимуть окремі депутати або фракції.

Литвин зазначив, що запропонує парламенту у вівторок, 12 травня, з 14.00 до 16.00 провести консультації по кадрових питаннях. За його словами, це необхідно буде зробити, "щоб не була зірвана робота Верховної Ради".

Литвин підкреслив, що наступного тижня у ВР планується розглянути понад 100 питань, і ці питання є невідкладними.

Як повідомлялося, 5 травня іноземні ЗМІ повідомили, що Луценко 4 травня провів півдня в дільниці поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні. За даними видання, міністра в стані сильного алкогольного сп"яніння затримали після сварки з поліцейськими.

У свою чергу, в МВС України спростували інформацію про конфлікт за участю Луценка.

Міністерство закордонних справ України звернулося з нотою в Посольство ФРН в Україні про надання офіційної інформації про інцидент з Луценком, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин каже, що Луценко буде "гарячою темою" у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути