понеділок, 02 листопада 2009 12:47

Литвин і Омельченко посварилися через літак з "Таміфлю"

Литвин і Омельченко посварилися через літак з "Таміфлю"
Під час засідання Погоджувальної ради виникла перепалка між спікером Володимиром Литвином і нардепом від НУНС Олександром Омельченком.

Депутат запитав у спікера, чому той не поїхав в арепорт зустрічати літак, який доправив в Україну партію препарату "Таміфлю".

"От ще з ночі там була Юлія Володимирівна і Віра Ульянченко і їм вдалося зекономити 140 млн грн. А де були ви, коли літак прибув. Чому вас не було?, - підвищив голос Омельченко. - Ви ж теж кандидат в президенти!"

На що Литвин, насупивши брови, відповів: "Я вчора був на похороні. І вам, шановний, треба було давати вказівки, коли ви були мером Києва, а зараз трохи притихніть, втихомиртеся".

Нагадаємо, що сьогодні вночі до міжнародного аеропорту "Бориспіль" зі Швейцарії прибув літак АН-12 із вантажем противірусного препарату "Таміфлю".

В аеропорту літак із цінним вантажем зустріли прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, глава Секретаріату президента Віра Ульянченко та міністр закордонних справ Петро Порошенко

Останній заявив, що операція із закупівлі ліків від грипу "Таміфлю", між урядом України і швейцарською фірмою "Ф. Хоффманн-ля Рош Лтд", укладена без посередників, дозволила заощадити 140 млн грн.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Литвин і Омельченко посварилися через літак з "Таміфлю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути