вівторок, 13 грудня 2011 14:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Лише Ісус міг би вилікувати зараз Тимошенко - Власенко

Лише Ісус міг би вилікувати зараз Тимошенко - Власенко

Стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко не змінився, заявляє її захисник Сергій Власенко.

"Стан здоров'я Юлії Тимошенко станом на 18.00 понеділка, коли я її бачив востаннє, не змінився, не покращився", - сказав захисник журналістам у вівторок.

Власенко уточнив, що зустріч зі своєї підзахисної він проводив у камері медичної частини слідчого ізолятора за наполяганням медиків. "А це означає, що Тимошенко не може навіть 30 метрів пройти до слідчої кімнати", - підкреслив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У камері Тимошенко просила Фюле якнайшвидше укласти Угоду про асоціацію

"Тому нічого в її стані здоров'я не змінилося", - сказав він.

Власенко також повідомив, що оприлюднив дві довідки, датовані 7 і 8 грудня, які були підписані співробітниками медчастини слідчого ізолятора та Державної пенітенціарної служби.

"Згідно з цими довідками, по-перше, Тимошенко рекомендований тільки постільний режим, Тимошенко рекомендовано відсутність будь-яких навантажень, Тимошенко рекомендовано медичне лікування, пов'язане з знеболювальними препаратами, і Тимошенко за станом здоров'я має можливість проводити слідчі дії тільки у камері слідчого ізолятора", - переказав зміст документів Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко сама відмовилась від присутності на розгляді апеляції

"Якби на сьогоднішній день хтось підписав довідку про те, що Тимошенко здорова і може пересуватися вільно, то це міг би зробити тільки Ісус, більше ніхто", - сказав Власенко.

Захисник також підкреслив, що, починаючи з 5 листопада цього року, Тимошенко позбавлена ??можливості пересуватися. За його словами, це підтверджується і заявою омбудсмена Ніни Карпачової, і довідками та офіційними заявами пенітенціарної служби.

Зараз ви читаєте новину «Лише Ісус міг би вилікувати зараз Тимошенко - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути