субота, 22 лютого 2014 04:22

Лідер Правого сектора вимагає заборонити регіоналів та комуністів

Лідер Правого сектора вимагає заборонити регіоналів та комуністів
newsmarket.com.ua

Правий сектор закликав припинити діяльність ПР та КПУ будь-якими доступними методами.Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав лідер організації Дмитро Ярош.

Центральний штаб Правого сектору визнав Партія регіонів та КПУ злочинними угрупування, діяльність яких має бути припинена.

"Протягом не одного року в Україні діють дві антинародних, антиукраїнських сили, на сумлінні яких лежать численні нещастя українського народу. Мова йде про Партію регіонів та КПУ, - цитує він розпорядження на свой сторінці в соцмережі.

"Перша є кістяком нинішнього кримінально-олігархічного режиму і, злившись із державним апаратом, фактично забезпечує панування в країні виразно авторитарної диктатури. Друга є правонаступницею окупантів-більшовиків і нині являє собою важливий елемент злочинної олігархічної системи", - каже Ярош.

У зв'язку з цим Центральний штаб Правого сектору наказав усім своїм локальним загонам докласти максимум зусиль для припинення діяльності антинародних злочинних угрупувань.

"Діяти при цьому, - наголосов він, - потрібно усіма доступними методами".

"Також Ярош закликав прихильників Правого сектору діяти аналогічно і в залежності від наявних сил і можливостей припиняти діяльність зазначених угрупувань.

Зараз ви читаєте новину «Лідер Правого сектора вимагає заборонити регіоналів та комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути