середа, 18 жовтня 2017 11:47

Льовочкін і Бойко організували замах на Рабіновича, виконавці затримані

Льовочкін і Бойко організували замах на Рабіновича, виконавці затримані
Лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що в неділю, 15 жовтня, була здійснена спроба зірвати ефір його авторської програми "Хто кому Рабінович"

Лідер політичної партії "За життя", народний депутат України Вадим Рабінович заявив про те, що нардеп від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін і лідер "Опоблоку" Юрій Бойко організували на нього замах, а також влаштували підпал його будинку. Відповідну заяву Рабінович зробив у прямому ефірі телеканалу "112 Україна".

"Два тижні тому біля будівлі телеканалу "112 Україна" група молодих людей намагалася вчинити замах на народного депутата Вадима Рабіновича, тобто на мене. На щастя, ми вчасно відреагували, і агресивні дії нападників були припинені. Сьогодні (у вівторок, 17 жовтня, - ред.) на мітингу партії "За життя" перед Нацбанком п'ятеро з них були затримані правоохоронцями, у них були камені, ножі, яйця, вогнепальна зброя. І вони вже почали давати свідчення, які шокували мене", - розповів політик.

Народний депутат також зазначив, що через два тижні після спроби замаху на нього, невідомі підпалили його будинок. А в неділю, 15 жовтня, була здійснена спроба зірвати ефір його авторської програми "Хто кому Рабінович".

"Через два тижні, о 12 годині ночі, підпалили мій будинок, коли там спала моя дитина. Після цього на Майдані з'явилися графіті зі мною, які повинні були стравити мене з націоналістами. І, нарешті, в неділю невідомі намагалися зірвати ефір передачі "Хто кому Рабінович" на каналі "112 Україна", і всі "гавкаючі" сайти написали, мовляв, незалежні студенти хотіли задати мені запитання, але їм заборонили це робити. Хочу підкреслити, що це були одні й ті ж люди!" - зазначив парламентарій.

Він зазначив, що п'ятьох з дев'яти можливих провокаторів спецслужби затримали на мирній акції протесту під Національним банком України, яка відновилася у вівторок, 17 жовтня, з ініціативи "За життя".

"Сьогодні вищезгадана озброєна група нападників "засвітилася" під час мітингу партії "За життя" під НБУ - і представники спецслужб затримали п'ятьох з дев'яти можливих провокаторів-нальотчиків. За блискучі, професійні, чіткі та ефективні дії правоохоронців я вдячний", - підкреслив політик.

За словами Вадима Рабіновича, виконавці замаху на його життя і підпалу будинку повідомили, що замовники пов'язані з "Опоблоком", зокрема, були згадані Льовочкін і Бойко.

"Затримані назвали замовників, і з'ясувалося, що "ноги ростуть" з "Опозиційного блоку": замовляв один чоловік, ім'я якого назвуть правоохоронці, але вже можу сказати - він був пов'язаний з Опозиційним блоком". Я знав, що Льовочкін - бандит, але ніколи б не подумав, що до спроби вбивства і підпалу може бути причетний Бойко, якого вважав порядною людиною. В черговий раз підтвердилася моя тезу про те, що "Опозиційний блок" - це справжнісінька банда. Сьогодні під час затримання цих бандитів СБУ показала себе на висоті. Справу передали в поліцію. Тепер я вимагаю, щоб глава МВС Арсен Аваков довів справу до кінця і покарав організаторів злочинів. А "Опоблоку" передаю великий привіт!" - резюмував лідер партії "За життя".

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін і Бойко організували замах на Рабіновича, виконавці затримані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути