понеділок, 19 березня 2018 09:39

Лісники скуповують автомобілі у дружини екс-губернатора

Лісники скуповують автомобілі у дружини екс-губернатора
Сергій Машковський очолював Житомирську ОДА у 2014-2016 роках. Фото: Житомир.info

На Сумщині лісництво без конкуренції купило Hyundai Tucson за 800 тис. грн у дружини екс-губернатора Житомирщини Катерини Машковської.

Про це пишуть "Наші гроші".

6 березня держпідприємство "Свеський лісгосп" (смт Свеса Ямпільського району Сумської області) замовило ТОВ "Богдан-авто Житомир" автомобіль Hyundai Tucson за 805 тис. грн. У вказаній комплектації кросовер на ринку коштує 783 тис. грн. У базовій комплектації - 612 тис. грн.

Замовлення "Богдан-авто Житомир" отримав без конкуренції. Фірма через ТОВ "Полісся моторс груп" належить Катерині Машковській та Світлані Присяжнюк, керівник Володимир Яворський. Машковська є дружиною Сергія Машковського, який у 2014-2016 роках очолював Житомирську облдержадміністрацію. У своїй декларації за 2016-й він вказував "Полісся моторс груп", де з 2010 по 2013 рік сам був власником.

За інформацією видання, раніше лісники держпідприємства "Житомирське лісове господарство" купили у ТОВ "Полісся моторс груп" Машковської позашляховик Renault Kadjar за 865,8 тис. грн. та Renault Duster за 552,6 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меру заборонили купувати розкішну іномарку та кавоварку

Протягом 2016-2017 років компанія "Богдан-Індустрія" підписала тендерні контракти поставки техніки в зону АТО на суму 26,1 млн грн. Компанія входить до корпорації "Богдан моторс". Бенефіціаром корпорації "Богдан моторс" є перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, який відповідає за оборонно-промисловий комплекс. Раніше його бізнес-партнером в корпорації був президент Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Лісники скуповують автомобілі у дружини екс-губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути