понеділок, 10 червня 2019 03:11

Лещенко пояснив, чому опинився за бортом "Слуги народа"

Лещенко пояснив, чому опинився за бортом "Слуги народа"
Лещенко пояснив, чому його не взяли у виборчий список. Фото: Газета 2000

Народний депутат України Сергій Лещенко не потрапив до списків партії "Слуга народу" на позачергові вибори у Верховну Раду, тому що туди не брали чинних депутатів.

"Слуга народу" не бере в список депутатів, які є в нинішньому парламенті або були в минулому. І я не йду за списком "Слуги народу" в Парламент. Але я був причетний до старту цього великого політичного проекту, починаючи з січня, коли Володимир Зеленський заявив про участь у виборах президента", – сказав Лещенко у коментарі телеканалу "НАШ".

Дпутат зазначив, що до сотні кандидатів від "Слуги народу" потрапила його помічниця Марина Бардіна. Лещенко запевнив, що "вона цього добилася сама. Я не міг своїх людей включати в список".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтер, гендиректор телеканалу, спорсмен: "Слуга народу" назвала кандидатів до Ради

Сам депутат розмірковує над тим, щоб балотуватися до нового парламенту самовисуванцем по мажоритарному округу, в якому він прописаний. Остаточне рішення Лещенко ухвалить за кілька днів.

Партія "Слуга народу" на з'їзді у Києві визначила список кандидатів у народні депутати на вибори до Верховної Ради.

Перше – це різні експерти, з якими ми пройшли великий шлях. Друге – обличчя нашої команди з регіонів. Третє – люди, які потрапили до списку через інтернет-відбір і мають чудові ідеї. Хтось з цих людей буде балотуватися по списках, хтось – по мажоритарних округах", - сказав лідер партії і президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко пояснив, чому опинився за бортом "Слуги народа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути