Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2016 17:46

Лещенко купив квартиру - Дзиндзя

Народний Депутат Сергій Лещенко, відомий своєю боротьбою з корупцією, купив квартиру в центрі Києва площею 200 квадратних метрів за 7,5 мільйонів гривень, що відповідає дворічному бюджету партії ДемАльянс.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив блогер Андрій Дзиндзя.

"Друзі, давайте всі разом привітаємо Сергія Лещенка з покупкою чергової квартири за 7,5 млн. Я сподіваюся, що для молодої закоханої пари вистачить майже 200 кв. метрів", - написав Дзиндзя і розмістив копію виписки з нотаріального реєстру.

 

Раніше в ефірі каналу NewsОne в інтерв'ю журналісту Євгену Кисельову народний депутат Лещенко з гордістю заявив, що бюджет його партії ДемАльянс за 2015 звітний рік склав 3,5 мільйона гривень, що вдвічі менше вартості купленої ним квартири. Лещенко також підтвердив, що системно обмінюється інформацією зі скандальним російським олігархом Костянтином Григоришиним.

У своїй останній декларації народний депутат Лещенко не вказав фінансові кошти, достатні для придбання даної нерухомості, відповідно, кошти, витрачені на цю покупку, він заробив у період з 1 січня 2016 року. За публічними заявами Лещенка комерційною діяльністю він не займається і отримує дохід виключно від політичної, журналістської, суспільної і педагогічної.

На даний момент Лещенко ніяк не прокоментував звинувачення Дзиндзи. Показово, що пост блогера в соціальній мережі Facebook "лайкнув" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, звинувачення в адресу якого неодноразово звучали від Сергія Лещенка.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко купив квартиру - Дзиндзя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути