Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2021 11:17

Лероса хочуть посадити за "середній палець" Зеленському

Лероса хочуть посадити за "середній палець" Зеленському
Народному депутату Гео Леросу вручили підозру в хуліганстві. Фото: facebook.com/leros.geo

Народного депутата Гео Лероса, який показав середній палець президенту Володимиру Зеленському, обвинувачують у хуліганстві в парламенті.

Відповідну підозру за порушення громадського порядку в сесійній залі Верховної Ради України йому вручили сьогодні, 11 листопада, повідомили в Державному бюро розслідувань.

"Народний обранець, виступаючи з парламентської трибуни, образливо висловився щодо найвищих посадових осіб держави. Водночас він не реагував на зауваження голови засідання, продовжував такі дії навіть після вимкнення мікрофону за рішенням голови. Усвідомлюючи, що промову не фіксуватимуть засоби масової інформації, показав непристойний жест, демонструючи зневагу до норм моралі й соціального оточення", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лероса виженуть з пленарних засідань за середній палець Зеленському

Слідство вважає, що мета обранця - створити собі медійний і політичний образ, підвищити власну медійну впізнаваність, привернути увагу ЗМІ, суспільства та інших політиків до себе.

Водночас він зловживав повноваженнями народного депутата на виступ під час обговорення кандидатури члена уряду.

Вирішується питання про обрання нардепу запобіжного заходу. Якщо його провину доведуть - йому загрожує штраф, до шести місяців арешту або до п'яти років обмеження волі.

4 листопада Гео Лерос назвав присутнього на засіданні Верховної Ради президента Зеленського "головним зрадником". Після чого нардепу вимкнули мікрофон. Лерос у відповідь показав середній палець. У парламенті також був керівник Офіса президента Андрій Єрмак.

Фракція "СН" звернулася до регламентного комітету - ухвалити рішення щодо поведінки нардепа.

Зараз ви читаєте новину «Лероса хочуть посадити за "середній палець" Зеленському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути