середа, 23 грудня 2020 23:24

Лерос оприлюднив чергову порцію компромата на Єрмака

Лерос оприлюднив чергову порцію компромата на Єрмака
Лерос оприлюднив нові "Плівки Єрмака".

Народний депутат Гео Лерос заявив, що новопризначений міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко отримав свою посаду завдяки брату голови Офісу президента Денису Єрмаку.

"Лещенко влаштовував Луцькому (Олександру, за часів 5 президента очолював земельне агентство – ред.) аудієнцію з Зеленським. Луцький претендує на посаду очільника Геокадастру, але йому потрібно виграти конкурс. Тому Денис Єрмак за винагороду бере цю задачу на себе. Є багато підтверджень того, що Луцький платив Єрмаку за посаду", розповів Лерос на оприлюдненому відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи Лерос і Юрченко побилися

Лерос каже, що Луцький заплатив $100 тисяч за посаду очільника Геокадастру, але її не отримав. Експрем'єр Олексій Гончарук призначив главою Геокадастру Дениса Башлика. Луцький на записі заявив, що ​​ прем'єр "наклав на президента у повний зріст".

Лерос вважає, що після звільнення уряду Гончарука (разом із головою Держгеокадастру) на цю посаду призначили Лещенка, оскільки сам Луцький "засвітився" на "плівках Єрмака".

17 грудня Верховна Рада підтримала призначення голови Держгеокадастру Романа Лещенка міністром аграрної політики та продовольства України.

Відновлення роботи профільного аграрного міністерства відбудеться на початку 2021 року, заявив прем'єр Денис Шмигаль.

Зараз ви читаєте новину «Лерос оприлюднив чергову порцію компромата на Єрмака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути