середа, 07 липня 2010 15:13

Кузьмуку нагадали, як за його правління падали літаки

Кузьмуку нагадали, як за його правління падали літаки

"Бютівець" Олег Ляшко не знає, чи підтримає його фракція призначення Олександра Кузьмука на посаду міністра оборони у разі появи відповідного подання президента.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Голосування за призначення нового міністра замість Єжеля буде залежати від того, яка це буде кандидатура. Якщо запропонують людину, яка працюватиме на зміцнення обороноздатності країни, захист національних інтересів, чому би її не підтримати?! А от щодо нашої підтримки Кузьмука виникає велике питання. Він вже кілька разів був міністром оборони. Ми пам"ятаємо, що при ньому збивали цивільні літаки і гинули мирні люди", - зазначив депутат.

Ляшко наголосив, що йому важко оцінювати діяльність нинішнього міністра. "Він на посаді всього сто днів. Це діяльність Януковича чи Азарова за цей час можна оцінити. А от міністерство оборони – специфічне відомство. Всього одразу і не видно", - зауважив він.

"Партія регіонів голосує за відставку Семиноженка. Її члени вимагають відставки міністра охорони здоров"я Митника. Очевидно, у них іде боротьба за гроші, ресурси, посади та впливовість", - наголосив "бютівець".

Нагадаємо, в четвер на позачерговому засіданні РНБО може бути прийняте рішення про відставку міністра оборони Михайла Єжеля.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмуку нагадали, як за його правління падали літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути