вівторок, 28 травня 2013 15:37

Кузьмін не виключає можливість лікування Тимошенко за кордоном

Кузьмін не виключає можливість лікування Тимошенко за кордоном
Фото: kontrakty.ua

Лікування Юлії Тимошенко за кордоном – не просте питання, але така можливість повністю не виключається. Про це перший заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін повідомив в інтерв'ю виданню Forbes.ua.

"Немає жодних законів, які б категорично таку можливість виключали, але це не таке просте питання, як вам здається. Для лікування її в Німеччині потрібні взаємні політичні міждержавні рішення. Але така можливість точно є", - сказав Кузьмін.

Водночас перший заступник Генпрокурора наголосив, що хвороба, аналогічна хворобі Тимошенко, є у 80% людей після 40 років.

"...До речі, в тій колонії, де Тимошенко відбуває покарання, більше 100 жінок мають подібний діагноз. І ніхто, зауважте, не запрошує їх на лікування за кордон. А ось в цьому я бачу вибіркове відношення виключно на користь засудженої Тимошенко. Більш привілейованого засудженого у світі немає", - наголосив Кузьмін.

"Окрема палата у цивільній лікарні з санвузлом і кімнатою для прийому відвідувачів, з сучасною побутовою технікою, зв'язком, особистим лікарем, масажистом і т.д. Вона не носить одяг, який передбачається носити засудженим. Її лікують німецькі лікарі, яких спеціально з Німеччини для неї привозять. Вона мало не щодня приймає відвідувачів, послів, родичів. Я не буду продовжувати далі. І що, ви думаєте, ніхто в Європі цього не знає? Не бачить? Всі знають і все бачать. Це подвійні стандарти. Багатим і впливовим і у в'язниці живеться краще, ніж звичайним громадянам на волі. Ось така "вибіркова справедливість" і "вибіркова демократія", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмін не виключає можливість лікування Тимошенко за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути