понеділок, 05 червня 2006 17:09

Кушнарьов: "Регіони" не допустять розгляду у ВР закону про допуск іноземних військ

Партія регіонів не допустить розгляду у Верховній Раді законопроекту про допуск іноземних військ в Україну. Про це сьогодні сказав член політради Партії регіонів Євген Кушнарьов.

Він повідомив, що така позиція має як юридичні, так і політичні підстави. З юридичного боку, на його думку, це питання не може бути розглянуто, оскільки ще не обрано голову Верховної Ради і не сформовано парламентські комітети. Щодо політичних причин Кушнарьов сказав, що спочатку правоохоронні органи і парламент мають дати оцінку порушенням Конституції та законів України, які сталися в Криму в результаті прибуття військово-транспортного корабля США.

Він заявив, що результати соцопитувань показують, що більшість громадян України виступають проти вступу України в НАТО. Він також зауважив, що парламентська фракція Партії регіонів ініціюватиме прийняття окремого закону про позаблоковий статус України, а також закону про участь України у військово-політичних організаціях.

При цьому Кушнарьов висловив упевненість, що ці документи будуть підтримані парламентом, оскільки позицію Партії регіонів у цьому питанні також поділяють СПУ та Компартія, пише УНАН.

Зараз ви читаєте новину «Кушнарьов: "Регіони" не допустять розгляду у ВР закону про допуск іноземних військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути