субота, 08 липня 2006 11:31

Кушнарьов: Партія регіонів вирішила голосувати за Мороза в останню мить

Заступник лідера фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що його фракція вирішила голосувати за кандидатуру лідера СПУ Олександра Мороза на посаді спікера в найостанніший момент. Про це він заявив у п"ятницю увечері в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

- Ще з ранку ми збиралися голосувати за Миколу Азарова, - сказав він.

При цьому Кушнарьов відзначив, що контакти представників Партії регіонів з представниками помаранчевих фракцій дозволяли зберігати надію на те, що Азаров в конкурентній боротьбі з Петром Порошенком може отримати необхідну кількість голосів для того, щоб бути обраним на посаду голови Верховної Ради.

Проте, відзначив депутат, після того, як Порошенко зняв свою кандидатуру, а на посаду спікера була також висунута кандидатура Мороза, "регіонали" провели консультації як усередині партії, так і з представниками СПУ та КПУ про можливість створення коаліції в новому форматі, у разі відмови Партії регіонів від претензій на пост спікера.

За словами Кушнарьова, Азаров сам запропонував зняти свою кандидатуру з голосування вже після того, як депутати пішли на перерву для підготовки Рахунковою комісією макету бюлетеня для голосування.

- І Микола Янович (Азаров) сказав, що зніме свою кандидатуру, але ми ухвалили рішення не знімати кандидатуру, - сказав Кушнарьов.

Внаслідок чого, за його словами, склалася ситуація, при якій Партія регіонів дістала можливість сформувати парламентську коаліцію в новому форматі.

- Це вищий пілотаж в політиці, - сказав депутат, пишуть ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «Кушнарьов: Партія регіонів вирішила голосувати за Мороза в останню мить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути