вівторок, 19 серпня 2008 08:14

Куніцин каже, що в Криму не буде так, як на Кавказі

"У Севастополі й близько нічого не може бути такого, що сталося на Кавказі. Україна з Росією - братні слов"янські народи, ми будемо дружити".

Про це заявив журналістам у Севастополі голова міської державної адміністрації Сергій Куніцин.

Він "переконаний, що у нас і натяку не буде на те, що відбувається на Кавказі. Думаю, мудрості усім вистачить, щоб подібне не повторилось".

На думку Куніцина, "погано, що серед людей такі страхи гуляють. Задача - дуже толерантно вийти із ситуації". Як вважає голова міськадміністрації, "нам на місцевому рівні, думаю, не треба втручатися в цю ситуацію, не треба влаштовувати мітинги і хвилювати народ.

Є глави держав, є парламенти і уряди, - нехай вони розбираються і вирішують питання базування (Чорноморського флоту РФ), пересування і всього іншого".

Куніцин сподівається, що "пил згасне після прийняття тих чи інших рішень, і вийдемо на конструктивну взаємодію. Тому що, як мінімум, 10 років у нас немає іншого варіанту".

На переконання голови міськадміністрації, "не потрібно навколо цього робити якусь політику".

Відповідаючи на запитання щодо долі кораблів ЧФ РФ, які наразі перебувають біля кавказького узбережжя, Куніцин зазначив: "Кораблі ЧФ повернуться, стануть. Адже перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак сказав, що ухвалене рішення не стосувалося дії кораблів і не має зворотньої сили. Так що, повернуться".

Що ж до майбутнього, то, на думку голови міськадміністрації, "уряди України і Росії, парламенти, адміністрації президентів будуть розбиратися з тим, як цю ситуацію вирівняти і виправляти", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Куніцин каже, що в Криму не буде так, як на Кавказі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути