вівторок, 04 грудня 2018 18:00

Кума Путіна пропонують обміняти на українських полонених

Кума Путіна пропонують обміняти на українських полонених
Віктора Медведчука назвали "зіркою" російської агентури в Україні. Фото: ТАСС

Кума Путіна Віктора Медведчука треба затримати за державну зраду й обміняти на українських моряків. Про це заявив мер Львова, майбутній кандидат у президент Андрій Садовий.

"У мене є пропозиція. Серед великої кількості російської агентури, яка сьогодні достатньо вільно почуває себе в Україні, зіркою є Віктор Медведчук. Пропоную його затримати за державну зраду. Можемо його обміняти не тільки на наших моряків. Можемо його поміняти на всіх політичних ув'язнених. І Олега Сенцова. Усых, хто сьогодні знаходиться у російських тюрмах", - сказав Садовий у своєму відеоблозі.

"До речі, а чому вільно себе в часи воєнного стану почувають Бойко, Новинський, Рабінович? Вони що, вже полюбили Україну? Чи просто наші служби відвертають від них голову?", - запитав мер Львова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зустрівся з сім'ями військовополонених моряків

Ввечері 25 листопада російські силовики атакували 3 українські катери в Азовському морі та застосували зброю. 6 українських військових отримали поранення. Після атаки спецназ ФСБ захопив українські катери "Бердянськ", "Нікополь" та "Яни Капу" разом із особовим складом.

Підконтрольний Кремлю суд у Сімферополі арештував усіх 24 моряків на 2 місяці. Їх перевезли до Москви. Українська влада назвала їх військовополоненими.

Зараз ви читаєте новину «Кума Путіна пропонують обміняти на українських полонених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути